Rechthoekige Houten Eettafel

Een stijlvolle rechthoekige houten eettafel

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle rechthoekige houten eettafel voor in de keuken of voor bijvoorbeeld in de eetkamer of een andere speciale ruimte, dan bent u bij Mr. Tafel op het juiste adres. De industriële tafels van Mr. Tafel hebben allemaal mooie robuuste stalen poten en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Vindt u bijvoorbeeld een zwart onderstel in een X-vorm het mooiste bij uw gekozen tafelblad of wilt u juist een witte U-vorm of zelfs een trapezium-vorm. Alles is bespreekbaar om u de ultieme industriële tafel af te leveren.

Eettafel James
vanaf€399,00
Eettafel David
vanaf€399,00
Eettafel Robert
vanaf€419,00
Eettafel Liam
vanaf€439,00
Eettafel Noah
vanaf€489,00
Eettafel Tim
vanaf€619,00
Eettafel Alexander
vanaf€419,00
Eettafel Craig
vanaf€399,00
Eettafel Anthony
vanaf€399,00
Eettafel Sam
vanaf€419,00

Mr. Tafel heeft alle industriële tafels op voorraad en hanteert de laagste prijs van Nederland. Ook heeft Mr. Tafel de beste prijs-kwaliteitverhouding. Doordat de rechthoekige houten eettafels in verschillende lengte- en breedte maten gemaakt worden, is er eigenlijk voor iedere keuken, eetkamer of andere ruimte wel een houten eettafel te vinden. Zelfs de hoogte van de tafel is bespreekbaar.

 

Welke soorten houten tafels hebben jullie nog meer?

Mr. Tafel heeft heel veel keus uit diverse soorten houten tafels. Zo hebben we de rechthoekige houten eettafel voor in de keuken of de eetkamer met diverse stalen poten. Ook kunt u bij ons terecht voor:

De boomstamtafels zijn uiteraard ook gemaakt van hout, maar de randen hebben nog de gewelfde vorm van de boom waarvan de plank afkomstig is. De visgraattafel heeft planken in het patroon van een visgraat, wat zorgt voor een zeer chique uitstraling. De ronde- en ovale tafels spreken voor zich. Alle tafels zijn met zorg gemaakt en afgewerkt. Mr. Tafel heeft ook diverse soorten salontafels met een sfeervol tafelblad van hout om bijvoorbeeld in de woonkamer neer te zetten. Ook bij de salontafels is het tafelblad altijd zorgvuldig gemaakt en afgewerkt. In bijna alle gevallen kunt u de houten tafels in verschillende hoogtes, lengtes en breedtes geleverd krijgen. Met een bijpassende eettafelbank van Mr. Tafel maakt u de set helemaal af.

 

Waarom bestellen bij Mister Tafel?

De klanten die bij Mr. Tafel hun tafel van hout besteld hebben, zijn allemaal zeer te spreken over de kwaliteit, de prijs en de levering. De meeste klanten beoordelen Mr. Tafel met 5 sterren. Een klant geeft aan dat de tafel in het echt nog veel mooier is dan op de site. Hebben wij al tegen u gezegd dat wij het houten tafelblad in 8 verschillende tinten kunnen leveren? Dit kunnen wij door de houten tafelbladen te bewerken met 8 verschillende soorten olie, waardoor u niet alleen de breedte, lengte en hoogte van de houten tafel zelf kunt bepalen, maar dus ook nog eens de kleur! In onze showroom kunt u de verschillend kleuren olie komen bekijken en kunt u een keus maken welke kleur u het mooiste vindt. De industriële tafels van Mr. Tafel zijn van een zeer hoge kwaliteit, hebben een lage prijs en zijn enorm sfeervol. Hiermee zijn ze een echte eyecatcher en een reden te meer om te bestellen bij Mr. Tafel.