Uw review toevoegen
Add review
Tafelblad eiken 120cm 6cm dik (3+3)
Tafelblad eiken 120cm 6cm dik (3+3)
Tafelblad eiken 120cm 6cm dik (3+3)

Tafelblad eiken 120cm 6cm dik (3+3)

0 sterren uit 0 beoordelingen
uw review toevoegen
€339,00
Niet op voorraad
1
2
 • Behandeling
 • Bestellen
Bij dit product heeft u de mogelijkheid om het eiken blad onbehandeld af te nemen. Wanneer u hiervoor kiest moet er nog wel een behandeling over de tafel voordat die in gebruik genomen kan worden. Ook heeft u de keuze om de tafel te laten lakken of oliën i.c.m. lak (dit is mogelijk met onze olie) in een bepaalde kleur. Dit zorgt ervoor dat uw tafel tevens goed beschermd is tegen kringen en vlekken, U heeft de keuze uit de lak waarbij de tafel de natuurlijke uitstraling behoudt (ultra matte lak) of één van de 8 oliën waarmee u de tafel ook op kleur kunt brengen.
Dit zijn uw gekozen opties:
  Kies
  Geschatte levertijd ca. 5-8 weken

  Beschrijving

  Tafelblad van eiken

  Dit robuuste model is een tafelblad. Het tafelblad is vervaardigd uit eiken wat samen met stalen tafelonderstellen zorgt voor een stoer karakter. Wanneer u bijpassende stalen tafelpoten zoekt, klik dan op deze link

   

   

  Waarom een eiken tafelblad van Mister Tafel?

  Kwaliteit is onze prioriteit zodat dit eiken tafelblad voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen:

  • Onze eiken tafelbladen zijn gemaakt uit het mooiste Europese eikenhout.
  • Betere prijs gaat u niet vinden.
  • Doordat er nog geen behandeling op het tafelblad zit, bent u vrij in de keuze. 

   

  Eiken tafelblad
  Ons tafelblad is gemaakt van A-kwaliteit eiken wat ervoor zorgt dat u de mooiste eiken tafel in uw woning heeft. Om zeker te zijn van de beste kwaliteit worden ze zorgvuldig gedroogd voordat ze vervaardigd worden. Onze eiken bladen worden hierna glad afgewerkt om te voorkomen dat er zaken als vuil, scheuren en knoesten achter blijven. Het blad heeft een diameter van 120 centimeter en is optisch 6 centimeter dik (3+3 cm).

   

  Bezorgen
  Bezorgkosten binnen Nederland bedragen €79,00 uitgaande van normale afleveromstandigheden (begane grond). Wanneer wij onze transporteur moeten laten bezorgen bij een appartment boven de begane grond, moeten wij €40,00 in rekening brengen. Indien het in de lift past, en klant (u) neemt het vanaf daar over. Rekenen wij niets extra.

   

  Standaard zijn onze bladen onbehandeld zodat u zelf kan kiezen of u de natuurlijke kleur wil behouden.

  Reviews

  Geen reviews gevonden...